2015.10.18.
Sümegen sem hibázott a Fino


Sümegen is folytatta hibátlan sorozatát a Fino Kaposvár élvonalbeli férfi röplabdacsapata: a bajnok és kupagyőztes együttes negyedik mérkőzését is 3-0-ra nyerte meg az új évadban. Bagics Balázs és Bozóki Bence 16-16 pontot termelt.


A kaposvári együttesből a húzódással bajlódó Dávid Zoltán hiányzott, a többiek azonban jól tudták mi a dolguk, és nem engedték kibontakozni lelkes ellenfelüket. A házigazda az első két játékrészben még úgy-ahogy, tartotta a lépést ellenfelével, a harmadik szett azonban már teljesen egyértelmű volt. A jól játszó Fino ekkor mindössze csak kilenc pontot engedélyezett a sümegieknek.

Demeter György: Meggyőző fölénnyel, figyelmes, jó játékkal szereztük meg a győzelmet. A jó játékosokból álló Sümeg csak az első és a második szettben fejtett ki nagyobb ellenállást.
A bajnokcsapat szombaton 17 órától játssza újabb mérkőzését: a városi sportcsarnokban a Dág lesz az ellenfél.

Sümegi RE–Fino-Kaposvár 0–3 (–17, –20, –9)
Sümeg, 300 néző. V.: Ujházi, Szamosi.
Sümegi RE: Dolgos 2, Kotim 3, Lesznyik 7, Németh Zs. 4, Soós A. 5, Blázsovics 9. Csere: Madár M. (liberó), Varga J. 1, Kaposi. Vezetőedző: Varga László.
Fino Kaposvár: Magyar B. 2, Nagy J. 7, Németh F. 8, Rása 8, Bagics 16, Bozóki 16. Csere: Deák M. (liberó), Bögöly 1, Keen 1. Vezetőedző: Demeter György.