2016.02.06.
Pécsen is hozta a kötelezőt a Fino


Hozta a kötelezőt a Fino férfi röplabdacsapata az NB I-es pontvadászat újabb fordulójában. A listavezető kaposváriak Pécsen győztek 59 perces mérkőzésen 3:0 arányban, így újabb három bajnoki ponttal gazdagodtak.


Az első szett hozta a legnagyobb küzdelmet, itt 21 pontig jutott a házigazda. A folytatásban is a Fino irányította a játékot, és egy óra sem kellett a győzelem megszerzéséhez. A csapat legeredményesebb játékosa Dávid Zoltán volt, aki 15 pontig jutott. A kaposváriak legközelebb csütörtökön lépnek pályára, az érdi Magyar Kupa-döntőben a Kecskemét lesz az ellenfelük.

Demeter György: Egy kötelező győzelmet így kell megszerezni: mindent amit elterveztünk, megvalósítottunk, és sok mindent gyakorolni tudtunk ezen a mérkőzésen.


PTE-PEAC C-Doki - Fino Kaposvár SE 0-3 (-21, -14, -13)
Pécs, 100 néző. V.: Farkas L., Horváth M.
Pécs: Portik, Pólics, Schwindt, Demeter, dr. Horváth, Kiss N. Csere: Kaszás (libero), Nesarajah, Pordán, Gyöngyösi. Vezetőedző: Gyöngyösi Zoltán.
Fino: Magyar B. 4 Bagics B. 10. Nagy J. 7, Németh F. 5, Bozóki 6, Rása 6. Csere: Deák (libero), Dávid Z. 15, Bögöly 1, Vajda 1, Keen. Vezetőedző: Demeter György.