2016.12.10.
Szolnokon is Fino-győzelem!


Újabb bajnoki rangadót nyert a Fino férfi röplabdacsapata: az éllovas kaposváriak a nyári szünetben megerősödött és komoly terveket szövögető Szolnok otthonában léptek pályára, és 3:1 arányban bizonyultak jobbnak.


A két csapat októberi, kaposvári találkozóját magabiztosan, 3:0-ra nyerte a Fino, de azt előre borítékolni lehetett, hogy a Tisza-partján nagyobb csata vár majd a somogyi fiúkra. Így is történt: a házigazda mindent megtett azért, hogy megnehezítse a bajnoki címvédő dolgát. A brazil légióst is foglalkoztató Szolnok komoly harcra kényszerítette a vendégeket, akik azonban így is kézben tartották az irányítást, és végül mindhárom pontot megszerezték. A Fino játékosai közül ezúttal Bozóki Bence nyújtott kiemelkedő teljesítményt.
A Demeter-legénységre kedden 19 órától Magyar Kupa-negyeddöntő vár Dunaújvárosban (a visszavágót majd január 13-án játsszák a somogyi megyeszékhelyen), vasárnap 18 órától pedig a Polonia London elleni Challenge Kupa-összecsapás következik a sorban, Lengyelországban.

Férfi NB I:
Openhouse Szolnok - Fino Kaposvár SE 1-3 (20, -21, -23, -22)
Szolnok, 150 néző. V: Vári, Mezei.
Fino: Keen. Dávid, Nagy J., Bögöly, Bozóki, Vajda. Csere: Deák (libero), Kalmár. Vezetőedző: Demeter György.
Demeter György: Nem kezdtük jól a mérkőzést, és az első szettben végül felülkerekedett a Szolnok. A folytatásban már odafigyeltünk, és a fegyelmezett játék meghozta a várt eredményt.