2017.09.12.
Hazai pályán is bemutatkozik a Fino


Az eszékiek kérésére, az eredetileg tervezett szerda helyett csütörtökön vívják meg a Fino Kaposvár - OC Osijek nemzetközi felkészülési férfi röplabda mérkőzést a kaposvári városi sportcsarnokban. A találkozó 19 órakor kezdődik, és ekkor láthatja majd először a helyi közönség a formálódó Demeter-legénységet.


A két együttes a múlt szerdán találkozott egymással a horvátok otthonában. A Fino két és fél szetten keresztül remek teljesítményt nyújtott, és végül 3:2 arányban nyert. A kaposváriak augusztus közepe óta készülnek az új évad hazai és nemzetközi erőpróbáira, és az új játékosok egyre jobban beilleszkednek a közösségbe és persze a mérkőzéseken a csapatba. Ifjabb Nagy Péter igazi vezéregyéniség lehet a pályán, csakúgy, mint a bolgár légiós, Nikolov és a magyar válogatott liberó, Pápai Péter. Az egyik legtehetségesebb magyar fiataltól, Horváth Kristóftól ugyancsak sokat vár a szakvezetés.
Időközben összeállt a kaposváriak további programja is: a fiúk a jövő hét végén, szeptember 22-én és 23-án Muraszombaton szerepelnek nemzetközi felkészülési tornán, október 7-én és 8-án pedig a németországi Bühl városában lépnek pályára egy rangos viadalon Időközben a bajnokság is elindul: Bögölyék október elsején 17 órakor a Debrecen ellen mutatkoznak be a városi sportcsarnokban, október 5-én pedig Dunaújvárosban játsszák első idegenbeli meccsüket.