2017.09.24.
Fino-bronz a muraszombati tornán


A harmadik helyet szerezte meg a Fino érfi röplabdacsapata a szlovéniai Muraszombaton megrendezett nemzetközi felkészülési tornán. A rekordbajnok kaposváriak az első napon a házigazda Panvita Pomgrad együttesétől szenvedtek 3-0-s vereséget, másnap aztán nagy csatában 3-2-re verték francia ellenfelüket, az Ason Orange Volley gárdáját.


- Újabb két hasznos felkészülési mérkőzést játszottunk, és ahogy közeledünk a bajnokság rajtjához, úgy lesz egyre biztatóbb a helyzetünk - mondta honlapunknak Demeter György vezetőedző. - A muraszombati együttes tagjai régóta együtt játszanak, összeszokottabbak, mint mi, és ez meg is látszott a találkozón. A harmadik helyért rendezett összecsapáson egy olyan csapat ellen léptünk pályára, amely hasonló cipőben jár, mint mi, és az döntött, ki küzd és akar jobban. Az első szettet a franciák nyerték, aztán fordítottunk, végül mégis az ötödik játszma döntött, és 15:12 arányban felülkerekedtünk.
A Fino-fiúkra legközelebb mér tétmérkőzés vár: október elsején, a Debrecen elleni hazai bajnoki találkozót tekinthetik meg az érdeklődők a városi sportcsarnokban .