2017.10.01.
Hazai évadnyitó a Debrecen ellen


Vasárnap délután vívja az új bajnoki évad első tétmérkőzését a Fino férfi röplabdacsapata. A rekordbajnok kaposváriak 17 órakor fogadják a Debrecent a városi sportcsarnokban, előtte pedig - 14 óra 30 perctől - NB II-es összecsapáson mutatkoznak be a juniorok.


A versenykiírások változásai miatt az új évadban a juniorok a felnőtt NB II-es bajnokságban játsszák le az alapszakasz küzdelmeit, és a Kaposvári Röplabda Akadémia-Fino alakulata a Győr ellen mutatkozik be a sportcsarnokban. 17 órától aztán a bajnokcsapatot is a pályára szólítják, és nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy kijelentsük: győzelemmel rajtol majd a Demeter-legénység. Az ellenfél az a Debrecen lesz, amelynek az idén sem lehetnek vérmes reményei, így a somogyi megyeszékhelyen is a tisztes helytállás lehet a fő célja. A DEAC a múlt héten, 3-0-s vereséggel mutatkozott be saját otthonában, a Kazincbarcika ellen, és a három szettben összesen 30 pontot gyűjtött. A tavalyi szezonhoz képest csökkent a debreceniek keretlétszáma, a kezdő csapatból távozott a feladó, az átló és egy szélső ütő. Helyettük érkezett feladó posztra a kazincbarcikai nevelésű Pallós Gergő, és ütő posztra a korábban MAFC-ban játszó Kusnyér Gergő.
A Fino célja az új évadban is a címvédés, és a hosszú út első lépését vasárnap teheti meg a társaság. Kezdés 17 órakor, a belépés ingyenes, tisztelettel várjuk szurkolóinkat!