2017.10.06.
Dunaújvárosban is győzött a Fino


Második mérkőzését is magabiztosan nyerte a Fino férfi röplabdacsapata az NB I-ben. A rekordbajnok kaposváriak a nyáron alaposan megfiatalodott Dunaferr otthonában léptek pályára, és 67 perc alatt biztosították be 3:0 arányú sikerüket.


A dunaújvárosiak 20, 18, majd 21 pontig jutottak a találkozón. A bolgár Nikolov 11, Vajda Tamás 10, Nagy József pedig 9 pontot szerzett. A Fino együttese szombaton hajnalban utazik el Németországba, hogy részt vegyen a Bühl nemzetközi tornáján.

Dunaferr SE-Fino Kaposvár 0-3 (-20, -18, -21)
Dunaújváros, 200 néző. V: Pőcze, Bátkai-Katona.
Dunaferr SE: Csizmadia 1, Laczi 5, Flachner 5, Kiss M. 7, Bohnicsek 14, Tomanóczy B. 2. Csere: Hartyányi (liberó), Matyiák 3. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.
Fino Kaposvár: Nagy J. 9, Keen 3, Horváth K. 2, Vajda 10, Kalmár 8, Nikolov 11. Csere: Pápai (liberó), Szabó Barna 3, Szabó Bence, Bögöly 3. Vezetőedző: Demeter György.

Tomanóczy Tibor: - Érvényesült a papírforma, de előbbre léptünk a kazincbarcikai meccs óta, úgyhogy gratulálok a csapatnak - számol be a Magyar Röplabda Szövetség hivatalos oldala. Kicsit nagyobb rutinnal és bátorsággal akár még szettet is nyerhettünk volna.

Demeter György: - A mérkőzés elején a hazaiak nagyon fegyelmezetten játszottak, és csak a játszma közepén tudtuk átvenni az irányítást. Ettől kezdve viszont kihasználtuk a feljavult nyitásainkat és végig a mi akaratunk érvényesült. Ettől függetlenül a hazai szurkolók is jól szórakozhattak, mert a dunaújvárosi fiatalok is szépen küzdöttek.