2018.01.07.
A Dunaferr lesz az első idei ellenfél


Erőltetett menetre készül a Fino Kaposvár férfi NB1-es röplabdacsapata. A somogyiak az elkövetkezendő napokban megmérkőznek a tavalyi ezüstérmes Pénzügyőrrel, valamint a trónkövetelő Kazincbarcikával is, de mindezek előtt egy hazai összecsapás is vár rájuk a Dunaferr ellen – vasárnap 17 órától a Kodály iskolában.


A dunaújvárosiak az előző szezonban kétszer is meglepték a Demeter-legénységet, igaz, azóta jelentősen átalakult a keretük. Az előző idény legjobb férfi játékosának megválasztott Keen Cameron szerint most sem szabad lebecsülni a Fejér megyeieket.

„Vigyázni kell, mert ha félvállról vesszük a mérkőzést, akkor tudnak ők is meglepetést okozni, azért elég tehetséges fiatalok vannak a keretükben. Össze kell szedni magunkat mindenképpen, kötelező a győzelem, és szeretnénk jól felkészülni a szerdai, barcikai rangadóra” – mondta a fiatal játékos.

A Kazincbarcikával ráadásul háromszor is megmérkőzik a Demeter-legénység, hiszen a Magyar Kupa elődöntőjében is összeméri majd a tudását a két társaság. Közben pedig a Pénzügyőr otthonában is jelenése lesz ifjabb Nagy Péteréknek.

„A Barcika elleni kemény mérkőzés lesz, viszont arra is tökéletesen megfelel majd, hogy felmérjük, jelenleg hol tartunk, miben kell még fejlődnünk. Utána a Pénzügyőrhöz megyünk, az is egy rangadó, úgyhogy sűrű lesz a program” – fogalmazott ifjabb Nagy.

Az újesztendő első hazai mérkőzése vasárnap 17 órakor kezdődik a Kodály iskolában.