2018.03.02.
A második helyért küzd a Fino az alapszakasz utolsó mérkőzésén


Bajnoki rangadóval zárja az alapszakaszt a Fino Kaposvári férfi röplabdacsapata. A Demeter-legénység a listavezető Kazincbarcikát fogadja a Városi Sportcsarnokban, a tét pedig nagy, hiszen a címvédő akár a harmadik helyre is visszacsúszhat egy vereséggel.


Nagy meglepetésre, csak 3:2-re tudott nyerni a Fino legutóbb Sümegen, pedig Keen Cameronák már 2:0-ra is vezettek a mérkőzés elején. Az ott elhullajtott bajnoki pont pedig még sokba kerülhet a kaposváriaknak. A rekordbajnok vasárnap a Kazincbarcika ellen zárja az alapszakaszt, és ahhoz, hogy megőrizzék második helyüket a tabellán, 3:0-ra vagy 3:1-re kellene nyerniük a listavezető ellen. Ha ez nem sikerül, és a Kecskemét nyer Dunaújvárosban, akkor oda az egyenes ági elődöntő.

- Sümegen sajnos elhittük, hogy a második szett után a meccs már a miénk, és nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ezt megengedhessük magunknak. A sümegi meccset végül igaz, hogy megnyertük, viszont nem jó szájízzel jöttünk haza. A Vegyész elleni szerintem a bajnokság legnehezebb meccse lesz, de mindenképpen nyerni szeretnénk. Nagyon bízom a csapatomban, hogy most összeszedjük magunkat, és ugyanúgy tudunk egy bravúrt hozni, ahogy a Kecskemét ellen is múlt hét hétfőn. Ha rendbe tesszük magunkat fejben és a fiatalok is oda tudják tenni magukat, akkor nem lesz gond - fogalmazott a Fino válogatott feladója, Keen Cameron.

A két együttes legutóbb a Magyar Kupa elődöntőjében találkozott egymással. Azt a párharcot kettős győzelemmel húzta be a Vegyész, így a kaposváriak ezért is szeretnének visszavágni soros ellenfelüknek. A Fino Kaposvár - Vegyész RC Kazincbarcika rangadó vasárnap 17 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban. A belépés továbbra is ingyenes!