2018.04.12.
Hazai pályán juthat a döntőbe a Fino


A bajnoki elődöntő első mérkőzését még elvesztette, azóta azonban kézbe vette az irányítást, és már 2-1-re vezet az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban a Fino férfi röplabdacsapata. A 18-szoros bajnok kaposváriak csütörtökön 18 órától, a városi sportcsarnokban le is zárnák a küzdelmeket.


A kaposváriak kellemes meglepetésre 3-0-ra nyertek kedden este, így már csak egy lépés választja el őket attól, hogy újra bejussanak a fináléba.
„Ellenfelünk ezen a mérkőzésen sokat hibázott, mi viszont fegyelmezetten, taktikusan játszottunk, és végig kézben tartottuk a mérkőzés irányítását - fogalmazott Demeter György vezetőedző. - Tudjuk, hogy nehéz csata vár ránk csütörtökön, de bízunk benne, hogy a közönségünk előtt újra jól és eredményesen teljesítünk majd.”
„Kecskeméten ezúttal keveset hibáztunk, jól működött a nyitásfogadásunk, Keen Cameron jól osztotta el a labdákat, és így eredményesen is tudtunk támadni - mondta Nagy József, a Fino válogatott centere - Mindig a következő labdamenetre, pontra koncentráltunk, s még az is belefért, hogy a harmadik, utolsó játszma végén kicsit kiengedjünk. Amikor vége volt a meccsnek, igazából akkor tudatosult bennünk, hogy mennyire megvertük a Kecskemétet. Azon vagyunk, hogy csütörtökön, hazai pályán bebiztosítsuk a döntős szereplést, aztán majd megpályázzuk a bajnoki címet!”
A párharc negyedik mérkőzése csütörtökön 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, a belépés ingyenes. A másik ágon a Vegyész RC Kazincbarcika már döntős, miután egymás után háromszor is felülmúlta a fővárosi Pénzügyőr legénységét.