2018.05.07.
Ismét varázsolna a Demeter-legénység


Hétfő este 20 órától folytatódik a VRC Kazincbarcika - Fino Kaposvár férfi röplabda bajnoki döntő a somogyi megyeszékhelyen. Az egyik fél harmadik sikeréig taró párharc első felvonását a címvédő somogyiak nyerték a borsodiak otthonában, és ha a Demeter-legénység újból felülmúlná a Vegyészt, egészen érdekesen alakulna a további forgatókönyv.


Pénteken este Kazincbarcikán került előnybe a Kaposvár, megszakítva a hazaiak 30 meccsen át tartó veretlenségét.
„Rendkívül boldog vagyok, hogy sikerült rögtön az első mérkőzésen megtörni a Barcika veretlenségét, de ez a párharc három győzelemig tart, és a borsodi együttes nem adja majd könnyen magát. Viszont, ha a csapatunk tartja azt a javuló tendenciát és hihetetlen akaraterőt, amit már az elődöntő mérkőzésein is sikerült, előfordulhat, hogy még több meglepetést tudunk szerezni az elkövetkezendő összecsapásokon” – mondta honlapunknak a kaposvári együttes egyik legjobbja, a saját nevelésű Bögöly Gábor.

Juhász Péter, a VRCK centere szerint saját magukat verték meg, persze ez a siker semmit nem von le a vendégek érdemeiből.

„Már a döntő előtt beszéltük egymás között, hogy ez a Kaposvár már nem az a Kaposvár, amellyel januárban találkoztunk – fogalmazott a vrck.hu-n a 29 éves játékos. - Nem írtuk le őket, mégis sikerült meglepniük bennünket. Mi azért részben saját magunkat vertük meg, hiszen rengeteg hibát követtünk el, jóval a valós tudásunk alatt játszottunk. Tragédia azonban nem történt, mert tudjuk, hosszú még ez a párharc, viszont azzal is tisztában vagyunk, hogy Kaposváron ki kell egyenlítenünk."

Kezdés hétfőn este 8-kor a kaposvári sportcsarnokban, a belépés ingyenes.