2018.07.01.
Nagy Péter és Kalmár Ákos is a Fino csapatában!


Újabb két játékossal állapodott meg a közös folytatásról a napokban a Fino férfi röplabdacsapatának vezetése. A rekordbajnok kaposvári együttesben folytatja pályafutását ifjabb Nagy Péter és Kalmár Ákos.


Remek hír, hogy ifjabb Nagy Péter, az első magyar Bajnokok Ligája-győztes játékos még egy szezont vállal Kaposváron. Pepe a lezárult bajnoki évadban sokáig hátsérüléssel bajlódott, és mivel volt korábban hasonló problémája, ezért mindenki türelemmel várta a felépülését. A sok kivizsgálás végül eredményre vezetett, megtalálták a baj okát, amit rövid idő alatt sikerült rendbe hozni. A csapatkapitány formája folyamatosan javult, és a rájátszásra már 100%-osan teljesített, szorgosan termelte a pontokat. Nagy nem csak ponterős játékosa, hanem szellemi vezére is a csapatnak – írta a klub hivatalos közösségi oldala.

Kalmár Ákos ugyancsak hosszabbított. A fiatal tehetség két szezont töltött eddig Kaposváron, és az elmúlt évadban általában akkor játszott, ha Nagy Péter sérült volt, vagy Demeter mester pihentette. Ákos mentalitására jellemző, hogy inkább tanulni akart ebből a helyzetből, és becsülettel végigküzdötte a szezont. Ráadásként a közelmúltban felnőtt válogatott lett, és az ottani teljesítményéről is sokan elismerően szóltak. Balkezes, a magassága is adott, és hosszú távon számol vele a klub, egyben tanulmányait is folytatja majd a Kaposvári Egyetemen.