Erõltetett menetre készül a Fino Kaposvár férfi NB1-es röplabdacsapata. A somogyiak az elkövetkezendõ napokban megmérkõznek a tavalyi ezüstérmes Pénzügyõrrel, valamint a trónkövetelõ Kazincbarcikával is, de mindezek elõtt egy hazai összecsapás is vár rájuk a Dunaferr ellen – vasárnap 17 órától a Kodály iskolában.

A dunaújvárosiak az elõzõ szezonban kétszer is meglepték a Demeter-legénységet, igaz, azóta jelentõsen átalakult a keretük. Az elõzõ idény legjobb férfi játékosának megválasztott Keen Cameron szerint most sem szabad lebecsülni a Fejér megyeieket.
„Vigyázni kell, mert ha félvállról vesszük a mérkõzést, akkor tudnak õk is meglepetést okozni, azért elég tehetséges fiatalok vannak a keretükben. Össze kell szedni magunkat mindenképpen, kötelezõ a gyõzelem, és szeretnénk jól felkészülni a szerdai, barcikai rangadóra” – mondta a fiatal játékos.
A Kazincbarcikával ráadásul háromszor is megmérkõzik a Demeter-legénység, hiszen a Magyar Kupa elõdöntõjében is összeméri majd a tudását a két társaság. Közben pedig a Pénzügyõr otthonában is jelenése lesz ifjabb Nagy Péteréknek.
„A Barcika elleni kemény mérkõzés lesz, viszont arra is tökéletesen megfelel majd, hogy felmérjük, jelenleg hol tartunk, miben kell még fejlõdnünk. Utána a Pénzügyõrhöz megyünk, az is egy rangadó, úgyhogy sûrû lesz a program” – fogalmazott ifjabb Nagy.
Az újesztendõ elsõ hazai mérkõzése vasárnap 17 órakor kezdõdik a Kodály iskolában.

Hozzászólások