Kaposvár elmúlt évi magyar bajnokait és válogatott sportolóit köszöntötték a Városházán. A város versenyzõi 2017-ben is kitettek magukért, hiszen csaknem 20 sportágban nyertek magyar bajnoki címeket. Az ünnepségen átadták az év utánpótláskorú sportolói díjakat is. A kaposvári férfiröplabdázók ezúttal is több díjat bezsebeltek.

A Fino röplabdázói 2017-ben 18. alkalommal hóddították el a magyar bajnoki címet, miután a döntõben 0-2-rõl fordítva legyõzték a fõvárosi Pénzügyõr gárdáját. A hagyományos ünnepségen a bajnokcsapat tagjai mellett az egyesület ferlnõtt válogatott sportolóit is köszöntötték. Az év utánpótláscsapatának járó díjat idén a Fino Kaposvár juniorcsapata kapta. Nagy József és Varga Péter tanítványai a somogyi megyeszékhelyen rendezett hatos döntõn meg sem álltak az aranymeccsig, ahol a magabiztos gyõzelmet arattak a Kecskemét ellen.
Az ünnepségen Kaposvár polgármestere, Szita Károly kiemelte: a sportberuházásoknak köszönhetõen sportolóink is egyre jobb körülmények között készülhetnek, emellett pedig a helyiek is egészségesebben élhetnek. Gelencsér Attila, Kaposvár országgyûlés képviselõje pedig a sportolók áldozatos munkáját emelte ki zárszavában.

Magyar bajnokok
Röplabda

Fino Kaposvári Röplabda Sportegyesület
Felnõtt csapat OB 1.
Csapat tagjai: Batári Csaba, Bozóki Bence, Bögöly Gábor, Csányi Tamás, Dávid Zoltán, Deák Márk, Kalmár Ákos, Keen Cameron, Kiss Máté, Kulcsár Adrián, Nagy Józse, Szabó Bence, Vajda Tamás
Edzõ: Demeter György

Magyar válogatott sportolók labdajáték csapatokból
Fino Kaposvár Röplabda Sport Egyesület
Bozóki Bence, Dávid Zoltán, Deák Márk. Nagy József, Keen Cameron, Junior, Kiss Máté, Szabó Barna, Szabó Bence

Az „Év Utánpótláskorú Sportolója” Csapat kategóriában:
a FINO Kaposvári Röplabda Sportegyesület junior férfi csapata, mely magyar bajnoki címet szerzett
A csapat tagjai: Bögöly Gábor, Hanga Bence, Illés Marcell, Kalmár Ákos, Kiss Máté, Kovács Dániel, Kulcsár Adrián, Kummer Barnabás, Lassu Ádám, Márton Mátyás, Szabó Barna, Szabó Bence, Takács Barnabás, Wirnhardt Bence, Edzõ: Nagy József és Varga Péter

Hozzászólások