A 2016/17-es szezont is a Sport36 által forgalmazott olasz Zeusban versenyzi végig a Fino Kaposvár. Dr. Borbély Csaba: „Alapvetõen három szempont alapján választunk. Az ár-érték arány, a minõség és a forgalmazó elkötelezettsége a legfontosabb. Tavaly a junior döntõ után keresett minket meg Bódis Tamás a Sport36 tulajdonosa és felvetette a váltás lehetõségét.

Mivel akkor még nem ismertük egymást, ezért kétszer is lejöttek Kaposvárra megmutatták a termékeiket, a játékosok is személyes benyomást szerezhettek. Ami nagyon fontos volt, hogy éreztük ez a kapcsolat nem csak nekünk, hanem nekik is fontos. Mivel amúgy is váltani akartunk, így az elnökség áldását adta az új szerelésre. Nos az elmúlt egy év bebizonyította, hogy jó döntést hoztunk: a szerelések jók és nem utolsó sorban látványosak, szépek. Sokat és sokszor rendeltünk, de nem emlékszem, hogy egyszer is gond lett volna a kommunikációval, a zeus-os kollégák profi módon álltak minden kérésünk mögé.

Talán a mi váltásunk is segített a márka és a cég szélesebb körben való megismeréséhez, hiszen alig egy év alatt a Sport36 lett a magyar röplabda egyik legnagyobb beszállítója. Õk látják el a válogattat, a strandröplabdázókat és több NB-I-es csapatot, köztük már a kaposvári lányokat is. Náluk azt érezzük, hogy nem egy hatalmas márka hazai forgalmazójának sokadik partnere vagyunk, örömmel dolgoznak együtt a magyar röplabda rekordbajnokával, így a kölcsönös tisztelet adott.

Hozzászólások