Bajnoki rangadóval zárja az alapszakaszt a Fino Kaposvári férfi röplabdacsapata. A Demeter-legénység a listavezetõ Kazincbarcikát fogadja a Városi Sportcsarnokban, a tét pedig nagy, hiszen a címvédõ akár a harmadik helyre is visszacsúszhat egy vereséggel.

Nagy meglepetésre, csak 3:2-re tudott nyerni a Fino legutóbb Sümegen, pedig Keen Cameronák már 2:0-ra is vezettek a mérkõzés elején. Az ott elhullajtott bajnoki pont pedig még sokba kerülhet a kaposváriaknak. A rekordbajnok vasárnap a Kazincbarcika ellen zárja az alapszakaszt, és ahhoz, hogy megõrizzék második helyüket a tabellán, 3:0-ra vagy 3:1-re kellene nyerniük a listavezetõ ellen. Ha ez nem sikerül, és a Kecskemét nyer Dunaújvárosban, akkor oda az egyenes ági elõdöntõ.
– Sümegen sajnos elhittük, hogy a második szett után a meccs már a miénk, és nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ezt megengedhessük magunknak. A sümegi meccset végül igaz, hogy megnyertük, viszont nem jó szájízzel jöttünk haza. A Vegyész elleni szerintem a bajnokság legnehezebb meccse lesz, de mindenképpen nyerni szeretnénk. Nagyon bízom a csapatomban, hogy most összeszedjük magunkat, és ugyanúgy tudunk egy bravúrt hozni, ahogy a Kecskemét ellen is múlt hét hétfõn. Ha rendbe tesszük magunkat fejben és a fiatalok is oda tudják tenni magukat, akkor nem lesz gond – fogalmazott a Fino válogatott feladója, Keen Cameron.
A két együttes legutóbb a Magyar Kupa elõdöntõjében találkozott egymással. Azt a párharcot kettõs gyõzelemmel húzta be a Vegyész, így a kaposváriak ezért is szeretnének visszavágni soros ellenfelüknek. A Fino Kaposvár – Vegyész RC Kazincbarcika rangadó vasárnap 17 órakor kezdõdik a városi sportcsarnokban. A belépés továbbra is ingyenes!

Hozzászólások