Idén is megrendezik Kaposváron a Nagy Sportágválasztót! A tavalyi siker után június 8-án és 9-én, azaz pénteken és szombaton ismét bemutatkozási lehetõséget kapnak a városban mûködõ sportágak.

Az érdeklõdõk nem csak információkhoz jutnak majd, hanem ki is próbálhatnak több egyéni sportot és labdajátékot is. A kínálatban több mint 30 féle sportág kap helyet, így például a labdarúgás, a kosárlabda, a röplabda, a jégkorong, az úszás és a tájfutás is.

A rendezvényen nem egyesületek, hanem kifejezetten sportágak mutatkoznak majd be az összefogás, az együtt gondolkodás jegyében. A rendezvényen a röplabdás szekció részeként ott lesz a BITT Kaposvári Egyetem és a Fino Kaposvár NB I-es csapata, valamint a Kaposvári Röplabda Akadémia is. Az érkezõk kipróbálhatják a röplabdát, totót is kitölthetnek és ajándékokat is kaphatnak a helyszínen.

Az elsõ napon elsõsorban az óvodás és iskolás csoportokat várják az Arany úti sportcentrumba, szombaton pedig fõleg a családok látogatására számítanak az edzõk és a versenyzõk. A szervezõk abban bíznak, hogy a fiatalok könnyebben találnak majd maguknak hasznos elfoglaltságot, és az egészséges életmód jegyében kezdik majd meg az új tanévet. A programok 9-17 óráig tartanak.


Hozzászólások