Nincs idõ a szomorkodásra, és rögtön itt a javítási lehetõség: csütörtökön 18 órától, bajnoki találkozón a Sümeget fogadja a Fino legénysége a városi sportcsarnokban. A cél a gyõzelem.

– Az élet megy tovább – mondta a szerdai, Szolnok elleni váratlan vereség után, csütörtökön délelõtt Demeter György vezetõedzõ. – Nagyon sajnáljuk, hogy húsz év után az idén nem játszhatunk kupadöntõt, de a bajnoki alapszakaszt vezetjük, és szeretnénk megõrizni ezt a pozíciót a folytatásban is. Jól tudjuk, hogy a rájátszásban mi a dolgunk: mindenképpen szeretnénk kijavítani ezt a botlást, a tanulságokat és a tapasztalatokat felhasználva szeretnénk az elvárások szerint teljesíteni. Lesz idõnk felkészülni, és bízom benne, hogy sérülések és betegségek sem nehezítik majd a dolgunkat.
Csütörtökön viszont a sérültek és a betegek állapotától függ majd a kezdõcsapat összetétele. A feladó Keen Cameron, aki szerdán, az elsõ játszmában szenvedett bokasérülést, visszatért ugyan a pályára, de még nincs friss információ arról, hogy a Sümeg ellen vállalni tudja-e a játékot. A Veszprém megyeiek – kispadjukon az egykori kaposvári közönség-kedvenc Mészáros Péterrel – a tabella nyolcadik helyén tanyáznak, 18 mérkõzésen 15 pontot szereztek. Egy szó, mint száz: bármilyen a lelkiállapot és a csapat összetétele, ezt a meccset meg kell nyerni! Szurkolóink és saját önbecsülésünk miatt is.
Kezdés csütörtökön 18 órakor, a belépés ingyenes.

Hozzászólások