Hazai bajnoki mérkőzés vár vasárnap a Fino férfi röplabdacsapatára. A rekordbajnok kaposváriak 16 órakor fogadják a városi sportcsarnokban a Sümeg együttesét. A papírforma az elmúlt hetek remek bajnoki sorozatának folytatását ígéri.

A két csapat az elmúlt években inkább a Veszprém megyeiek otthonában játszott izgalmasabb mérkőzést, a somogyi győzelem azonban soha nem maradt el a végén. Hazai pályán ezúttal is a Fino a favorit, és a fiúk szeretnék újabb sikerre megörvendeztetni híveiket. Bozókiék az alapszakasz B jelű csoportjában eddig hét meccsből hetet nyertek, a felsőházi tagságért küzdő Sümeg eddigi mérlege pedig három győzelem és négy vereség, ami egyelőre a negyedik helyre elég.

Sümegen figyelmes játékra volt szükség a három pont megszerzéséhez, én vasárnap is hasonló csatát várok – mondta honlapunknak a Fino mestere, Demeter György. – Nehéz sorozatban vagyunk, sok meccs van mögöttünk és áll előttünk, de remélem, tudjuk hozni hazai környezetben a kötelezőt.

Ifjabb Nagy Péter térde továbbra is rakoncátlankodik, a szakvezetés kíméli ezekben a napokban a klasszis játékost, így vasárnap sem lép majd pályára. A többiek bevetésre készek.

Hozzászólások