Vasárnap 17 órától, a Debrecen elleni hazai találkozóval fejezi be a bajnoki alapszakasz küzdelmeit a Fino férfi röplabdacsapata. A veretlen kaposváriak immár biztos elsõ helyezettként fogadják a 11. helyen álló hajdúságiakat, és a cél természetesen ezúttal is a gyõzelem.

A Fino szerdán este, a Kecskemét elleni rangadót is sikerrel vette, és a 3-1-es gyõzelemmel bebiztosította az alapszakasz elsõ helyét. A Debrecen ellen már csak az a tét, hogy a fiúk megõrizzék makulátlan mérlegüket. A papírforma alapján nem is kell nagyon izgulnunk amiatt, hogy ez sikerül-e.

A DEAC gárdája 21 mérkõzésen mindössze 10 pontot gyûjtött, csak három meccset tudott megnyerni, ebbõl kettõt öt szettben. A két csapat debreceni találkozóját gond nélkül nyerte meg a Demeter-legénység 3:0-ra. A kaposváriak a szerdai rangadó után pihenõt kaptak, aztán megkezdték a hangolódást az alapszakasz záró találkozójára. Reméljük, nem csak a kötelezõ gyõzelmet zsebeli majd be a társaság, hanem a jó játékkal és a látványos megoldásokkal sem lesznek majd adósaink Bagicsék.
Kezdés vasárnap 17 órakor, a belépés ingyenes.

Hozzászólások