Ismét bearanyozták a Fino nevét a kiváló kaposvári röplabdázók. A bajnoki döntõ ötödik mérkõzése után Demeter György vezetõedzõt és az együttes két kulcsjátékosát kérdeztük.

Demeter György:
A sportban semmi sem könnyû, nekünk is meg kellett küzdenünk ezért az elsõ helyért. Méltó volt az öt meccs az idei döntõhöz, színvonalas találkozón dõlt el az aranyérem sorsa. A harmadik játszma elején sokat hibáztunk a folytatásban azt kértem a fiúktól, hogy továbbra is játsszuk a saját játékunkat. Nagyon örülök annak, hogy visszahoztuk a bajnoki trófeát Kaposvárra.

Németh Ferenc:
Nagyon kemény mérkõzés volt. Jól kezdtünk, de a harmadik játszmában megijedtünk, a Kecskemét pedig kihasználta ezt. Jól nyitottak, és meg is nyerték a szettet. A negyedik játszma elõtt megbeszéltük a srácokkal, hogy 0-0 az állás, amúgy pedig 2-1 ide, nincs miért izgulni, játsszunk felszabadultan. Sikerült! Örülök az elsõ helynek.

Magyar Bálint:
Mindenek elõtt szeretném megköszönni minden szurkolónak, aki drukkolt nekünk, hogy egész évben segítettek, buzdítottak minket. Örülök, hogy vége az évnek, hosszú és kemény volt, de meghozta az eredményt az elvégzett munka.
Nagy volt a nyomás rajtunk, de megmutattuk, hogy szívvel-lélekkel tudunk küzdeni az elsõ helyért. Ma jól ment minden, a harmadik szettben azonban jött egy hullámvölgy, de a folytatásban sikerült megújulni.

Hozzászólások