Komoly feladat elõtt áll a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata. Demeter György tanítványainak a 3-0-s szolnoki vereség után, 3-0-ra vagy 3-1-re kell hozniuk a Magyar Kupa elõdöntõjének visszavágóját, ha arany-szettben ki szeretnék vívni a továbbjutást. Az összecsapás szerdán 18 órakor kezdõdik a Városi Sportcsarnokban.

Nem úgy ért véget a Fino Kaposvár szolnoki vendégjátéka, ahogy azt sokan várták. A Magyar Kupa címvédõje egy igazi ki-ki mérkõzést játszott a sorozat elõdöntõjében, amelybõl ezúttal a hazaiak jöttek ki jobban. A lelkesen játszó szolnokiakat a remek védekezésük is segítette az odavágón.
– A harmadik játszma, 17-ig szintén együtt haladtunk, ott megtörtek bennünket, az akaratunkat, és így tudták viszonylag jobban megnyerni, 19-re ezt a játszmát. Hasonló erõk küzdelmébõl a hazai csapat óriási hite és gyõzni akarása jött ki, annak ellenére, hogy 3:0 volt, egy nagyon szoros mérkõzésen. Õk négy ütést rontottak, mi tizenegyet, tehát ilyen apróságokon múlhat egy-egy siker. Nagyon bízom benne, hogy hazai pályán ezeket tudjuk hozni, és mindenképpen kupadöntõt játszunk Érden. Mindent egy lapra felteszünk, és reméljük, a betegségek sem nehezítik meg a dolgunkat a pályán – fogalmazott a címvédõ mestere, Demeter György.
A fiúknak az idei sorozatban egyszer már összejött a fordítás. A negyeddöntõ elsõ meccsén 3:2-es vereséget szenvedtek a Dunaferr otthonában, majd simán hozták a visszavágót. A kaposváriak ezúttal viszont nehezebb feladatra számítanak.
– Valóban sikerült a Dunaferr ellen a fordítás, de én most nehezebb meccsre számítok. A Szolnok szerintem sokkal jobb csapat, mint a Dunaújváros, nehéz meccs lesz, de itthon kell nyerni négy szettet, ami sikerülhet – tette hozzá a válogatott center, Nagy József.
A somogyiak csak abban az esetben lépnek tovább, ha elõbb 3-0-ra vagy 3-1-re gyõznek, majd az arany-szettet is behúzzák. A mindent eldöntõ összecsapást szerdán 18 órakor kezdõdik a Városi Sportcsarnokban. A belépés ingyenes, és számítunk szurkolóink segítségére!

Hozzászólások