Hazai környezetben, az egyenlítésért száll harcba a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata, az NB I elõdöntõjének második összecsapásán, szombaton 17 órakor a városi sportcsarnokban. A Demeter-legénység 3:1-es vereséget szenvedett a Kecskemét otthonában, így az újabb botlás végzetes lenne a címvédõ számára.

Jól kezdett a Fino a Kecskemét ellen a férfi röplabda NB1 elõdöntõjének elsõ összecsapásán, 1:0 után azonban fordítani tudtak a hazaiak, akik végül meg sem álltak a 3:1-es gyõzelemig. A címvédõ az alapszakasz harmadik helye miatt pályahátrányból vágott neki a párharcnak, így nagyon fontos lett volna a Kecskemét elleni jó kezdés.
– Sajnos nem sikerült ezt a mérkõzést úgy kivitelezni, ahogy terveztük – mondta ifjabb Nagy Péter. – Az elmúlt mérkõzésekhez képest élesen kezdtük a találkozót, utána magam sem értem, miért, de eléggé dekoncentráltak lettünk a második szettben, és ez kitartott a mérkõzés végéig. Lélektanilag mindenképp nagyon fontos lett volna ez a mérkõzés, de így, hogy õk hozták a hazai pályán a mérkõzésüket, nekünk is hozni kell most szombaton a hazai meccset. Az erõviszonyok alapján hasonló szintet képvisel a két csapat, de az biztos, hogy kedden mi nagyon sokat hibáztunk nyitásban. Ezen változtatni kell.
A három korábbi Fino játékossal felálló KRC legutóbb február végén lépett pályára a somogyi megyeszékhelyen. Akkor nagy küzdelemben, 3:2-re nyertek Nagy Péterék. A kaposváriak Bajnokok Ligája-gyõztes játékosa most is hasonlóan nagy küzdelemre számít. A három nyert meccsig tartó párharc második felvonása szombaton 17 órakor kezdõdik a Városi Sportcsarnokban.

Hozzászólások