A jól sikerült hazai felvezetõ mérkõzések után szerdán megkezdi nemzetközi szereplését a Fino férfi röplabdacsapata. A kaposváriak a Challenge Kupában a horvát Mladost Kastela otthonában lépnek pályára, és szeretnék gyõztesen elhagyni a játékteret. Felvezetésünk elsõ részében a bajnoki címvédõ egyik legrutinosabb játékosát és az egyik legnagyobb reménységét kérdeztük az esélyekrõl.

– A hétfõ délutáni edzés elõtt tartottunk videózást, amikor is a Kastela csapatának játékát elemeztük ki – árulta el Bagics Balázs csapatkapitány. – Az mindenesetre biztos, hogy fizikálisan egy elég magas csapatról van szó, akik a látottak alapján keveset hibáznak. Ugyanakkor jó szervákkal és fegyelmezett, stabil játékkal, én úgy gondolom, hogy idegenben is meg lehet verni a horvátokat. A csapatunkban mindenki egészséges, nincsenek sérültek, úgyhogy én nagyon bizom abban, hogy egy értékes gyõzelemmel térünk majd haza.

– Kíváncsian várom a mérkõzést – tette hozzá az utánpótlás válogatott Bögöly Gábor. – Láttuk már ezt a csapatot pár éve játszani, és a mai nap videón is megnéztük õket. Nem rossz csapat, semmiképpen sem szabad lebecsülni õket. Fõleg a hazai pálya szól most mellettük, de ha ésszel és higgadtan játszunk nem lehet probléma gyõztesen eljönni tõlük.

A találkozó szerdán 19 órakor kezdõdik a horvát bajnok otthonában, a visszavágót pedig a jövõ csütörtökön játsszák majd a városi sportcsarnokban.

Hozzászólások