Szombaton 17 órakor indul útjára a labda az idei férfi röplabda bajnoki döntõ elsõ mérkõzésén. A Kecskemét elleni, három gyõzelemig tartó párharc beharangozójaként, elsõként a Fino csapatkapitányát, Bagics Balázst és válogatott centerünket, Szabó Alpár faggattuk arról, hogy mire számítanak.

„Szerencsére mindenki felgyógyult már a kisebb-nagyobb betegségébõl, úgyhogy teljes kerettel tudunk készülni a bajnoki döntõ elsõ meccsére. A csapat mostani fizikai es mentális állapotát elnézve bizakodó vagyok, mindenre fel vagyunk készülve. Mind a röplabdázás színvonalát, mind az eredményt tekintve, meg lennek elégedve, ha az idei kupadöntõ ismétlését láthatnák a kilátogató szurkolók” – mondta honlapunknak Bagics Balázs csapatkapitány.


„Gyõzelmet várok a bajnoki döntõn, a lélektani elõny nálunk van. A Kecskemétnek idén még nem sikerült legyõznie minket, de ez nem azt jelenti, hogy könnyû lesz ellenük. Mindent meg fognak tenni a gyõzelemért, ahogy az eddigi három meccsünkön is, de ha a saját játékunkra koncentrálunk, és nem foglalkozunk a külsõ zavaró tényezõkkel, akkor a bajnoki arany is visszakerül Kaposvárra! Bízom benne, hogy rengetegen fognak szurkolni nekünk, a szurkolóinkkal együtt könnyebb lesz valóra váltani az álmainkat” – tette hozzá válogatott centerünk és blokk-királyunk, Szabó Alpár.

Hozzászólások