Nincs megállás a Fino Kaposvár NB1­es röplabdázói számára. Demeter György legénységére a múlt heti Magyar Kupa gyõzelem után egy igazi rangadó vár. Csütörtök délután a harmadik helyezett Kazincbarcika látogat a városi sportcsarnokba, és a hazaiak egy gyõzelemmel gyakorlatilag bebiztosítanák alapszakasz elsõségüket.

Egy héttel a Magyar Kupa-gyõzelem után, ismét a bajnokságban kell helyt állniuk a Fino Kaposvár röplabdázóinak. A somogyiak magabiztos, 3:0-ás gyõzelmet arattak az érdi fináléban, és a Kecskemét legyõzése után újult erõvel vághatnak neki az alapszakasz hajrájának. Demeter György csapatára még három mérkõzés vár alapszakaszban. Egy idegenbeli fellépés az utolsó helyezett Debrecen otthonában, valamint hazai pályán két vérbeli rangadó. Elsõként az ellen a Kazincbarcika ellen, akiket idegenben 3:0-ra vertek a két csapat õszi meccsén.
“A magyar bajnokságban a Kecskemét, a Kazincbarcika, illetve a Dág, akik nekünk a legfõbb ellenfeleink. Velük mindig jó mérkõzéskre számítok, és szoros összecsapásra. Mikor idegenben játszottunk velük, akkor sikerült nyernünk 3:0-ra. Most nyilván az elõny nálunk van, mert itthon játszunk, emiatt igazából egy kicsit simább meccsre számítok. Ha jól tudunk játszani, akkor sima is lesz” – mondta csapatunk játékosa, Németh Ferenc.
A szezon elõtt sokan a Vegyész csapatát tartották a kaposváriak legfõbb kihívójának. Toma Sándor csapata sokat erõsödött a nyáron, viszont a kecskeméteiektõl így is oda-vissza kikaptak a bajnokságban. A Fino – Vegyész összecsapás csütörtökön 17 órakor kezdõdik a városi sportcsarnokban. A belépés ezúttal is ingyenes.

Hozzászólások