Két nappal a Dág elleni Magyar Kupa-elõdöntõ után ismét pályára lépnek a Fino legényei: csapatunk a Közép-európai Liga utolsó mérkõzésén az osztrák Posojilnica Aich/Dob gárdáját látja vendégül, a pontszerzés reményében. Kezdés pénteken este fél hétkor.

Ha rápillantunk a Közép-európai Liga tabellájára, egyértelmû a helyzet: ahhoz, hogy a Fino bejusson a négyes döntõbe, legalább egy pontot kell szereznie az osztrák sztárcsapat ellen. A feladat tehát adott, még úgy is, hogy soros ellenfelünk eddigi mérlege félelmetes. A Posojilnica tíz meccsbõl tízet nyert eddig, és az egész mezõny egyedüli veretlen együttese… Pénteki vendégünk az elmúlt év utolsó heteiben a Bajnokok Ligájában is megmutathatta a tudását: az E-csoportban az olasz Macerata, az orosz Novoszibirszk és a Kazany volt az ellenfele, és mindössze egy meccset nyert, az utolsó körben, hazai pályán, 3-2-re a Novoszibirszk ellen.
A Fino játékosai jó játékot és eredményes szereplést remélnek, és abban bíznak, hogy ha sikerül két szettet elrabolniuk az osztrákoktól, akkor akár a harmadik is összejöhet majd… A fiúk ezúttal is számítanak a szurkolók támogatására.

Hozzászólások