A múlt heti, idegenbeli 3-0-s vereség után nehéz, de nem reménytelen helyzetből várja a férfi röplabda Challenge Kupa selejtezőjének visszavágóját a Fino együttese. A kaposváriak nem mondtak le arról, hogy az osztrák UVC Holding Graz ellen, hazai környezetben, kivívják a továbbjutást. A találkozó csütörtökön 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.

Nagyon várjuk már a várjuk a visszavágót, megpróbálunk mindent megtenni azért, hogy eljussunk az aranyszettig, ott pedig kivívjuk a továbbjutást – fogalmazott Demeter György, a rekordbajnok somogyiak mestere. – Az első mérkőzésen ugyan három játszmában kikaptunk, de nem volt akkora a különbség a két együttes között, hogy lemondjunk a továbbjutás esélyéről. Mindenki harcra kész, és nagyon bízom abban, hogy a közönségünk segítségével, jó napot kifogva, elérjük a célunkat.

Az egykori kaposvári Koch Róbert és Mózer Zoltán vezette osztrákok szerdán délután érkeznek meg a somogyi megyeszékhelyre, és előbb este, majd másnap délelőtt is edzenek a sportcsarnokban. Már megérkezett az MRSZ előírása szerint minden európai kupa-mérkőzésen kötelező taraflex borítás, amelyet a szerdai tréningek után raknak majd le a sportcsarnok küzdőterére. A csütörtökön 18 órakor kezdődő összecsapás nagy izgalmat ígér, a szurkolók számára ezúttal is ingyenes lesz a belépés.

Hozzászólások