Szombaton 18 órától vívják a férfi röplabda NB I B-csoportjának első nagy rangadóját: a Fino Kaposvár SE legénysége Kecskeméten lép pályára. A két együttes közös múltja igazán emlékezetes, az elmúlt években számos nagy csatát vívott egymással a két klub a pályán. Beharangozónk második részében kaposvári játékosok nyilatkoznak arról, mit várnak a mérkőzéstől.

„Egy nagyon jó mérkőzésre számítok! Mindkét csapat a legjobb formáját fogja hozni, mivel ez mindkét klubnak nagyon fontos találkozó lesz. Kecskeméten sok a tehetséges fiatal, akik bizonyítani szeretnének, és mindent meg is tesznek majd ezért. Nekünk a legjobb játékunkat kell hozni, száz százalékosan koncentrálnunk kell, és nem szabad lebecsűlni ellenfelünket. A Graz elleni Challenge Kupa-mérkőzések előtt tökéletes főpróba lesz számunkra a Kecskemét elleni rangadó, és kiderülhet, milyen hibákon kell még csiszolni”

– mondta a Fino válogatott liberója, Pápai Péter.

„Arra számítok, hogy szoros meccset fogunk játszani Kecskeméten. Ha a csapat betartja, amit megbeszélünk, és mindenki kihozza magából a maximumot, akkor nem érhet minket meglepetés” – tette hozzá másik liberó-játékosunk, Kiss Máté.
„A szezon első komoly megmérettetése következik csapatunk számára, és minden erőnkkel azon leszünk, hogy megmutassuk, mivel telt az elmúlt bő két hónap. És nem utolsó sorban, magunknak lesz ez a mérkőzés egy tökéletes erőfelmérés, hogy lássuk miben kell még fejlődnünk”

– fogalmazott Kalmár Ákos.

Hozzászólások