Szerdán 18 órakor ismét Kaposváron szólítják majd pályára a Magyarországon továbbra is veretlenül menetelõ Fino társulatát; ekkor pótolják az õszi elsõ körbõl elhalasztott Gorter-Kecskeméti RC elleni rangadót, amit akár a Magyar Kupa-döntõ visszavágójának is lehet tekinteni.

Csúcsrangadóra készül a Fino férfi röplabdacsapata: a kaposváriak szerdán 18 órától pótolják a városi sportcsarnokban a decemberben elmaradt, Kecskemét elleni hazai összecsapásukat. Demeter György legénysége az új évadban eddig mind a húsz bajnoki mérkõzését megnyerte, és a címvédõ alföldiek ellen szeretné folytatni a remek sorozatot. A két együttes februárban, a Magyar Kupa döntõjében találkozott egymással legutóbb, és Bagicsék nagyszerû játékkal gyõztek 3-0-ra.

„Természetesen ez egy presztízsmérkõzés mindkét csapat számára, ráadásul ez a rangadó dönt az alapszakasz elsõ helyérõl – mondta a Fino mestere, Demeter György. – Az utóbbi idõben szerda-szombat ritmusban játszottunk, de jól tudjuk, hogy erre az összecsapásra máshogy kell felkészülni és ráhangolódni, mint a többire. Fejben is igyekszünk a legjobb állapotba kerülni, és bízunk a gyõzelemben.”

„Szerdán ott a lehetõség, hogy bizonyítsunk. Sok újdonsággal egyik csapat sem tud szolgálni a másik számára, hiszen nagyon jól ismerjük egymást; úgy a játékosokat, mint a felállásokat. Bízom benne, hogy egy jó mérkõzést tudunk játszani, a tõlünk megszokott jó ritmusban, ami kellõ alapot adhat a rájátszásra. Remélem, hogy „fanatikus” szurkolóink, akik kitartanak mellettünk ezúttal is ott lesznek a kaposvári csarnokban és buzdítanak bennünket, ami mindig plusz adrenalinnal látja el a srácokat” – mondta Szasa Nedeljkovics, a GORTER KRC vezetõedzõje csapata honlapján.

A találkozó egyben jótékonysági mérkõzés is lesz; nemes cél érdekében fognak össze ismét a röplabdabarátok és a toldisok. Pár hete a Tóth-Dékmár család magyaregresi otthona teljesen kiégett, minden a tûz martalékává vált. A gyermekük, Ármin – aki elsõs a Toldiban s a Kaposvári Röplabda-akadémia Utánpótlás Mûhely elõkészítõ csoportjának a tagja – összes játéka, könyve odalett a tûzvészben. A mérkõzés helyszínén, a Városi Sportcsarnokban pénzadományokkal lehet segíteni a bajba jutott családnak.

Kezdés szerdán este hatkor, a belépés díjtalan, tisztelettel várjuk szurkolóinkat!

Hozzászólások