Már csütörtökön bejuthat a döntõbe a Fino Kaposvár csapata. Az NB I-es férfi röplabda-bajnokság címvédõjének ehhez harmadszor is le kell gyõznie a Magyar Kupa gyõztes Szolnokot. Az elõzõ két felvonás egyaránt 3:0-s kaposvári sikerrel zárult. Az elõdöntõ következõ összecsapása csütörtökön 18 órakor kezdõdik a városi sportcsarnokban.

Nagyot fordult a világ a Fino Kaposvár csapatával. A rekordbajnok a gyengébben sikerült évkezdés után, repülõrajtot vett a bajnokság elõdöntõjében, melynek köszönhetõen már 2-0-ra vezetnek a Szolnok elleni párharcban. A sikerekre pedig már a játékosoknak is nagy szükségük volt. Sokat tett a jó szereplésért a 19 esztendõs Kalmár Ákos is. Az ex-dunaújvárosi játékosra kezdõként számított Demeter György az elmúlt két meccsen. Az ifjú szélsõ ütõ pedig igyekszik is meghálálni a bizalmat.
A Fino nagyszerû egyéni produkciókkal rukkolt elõ az utolsó két összecsapásán, a legfontosabb pillanatokban viszont csapatként múlták felül a kupagyõztes szolnokiakat. A Demeter-legénység csütörtökön bajnoki döntõbe juthat. Ehhez idézõjelben csupán harmadszor is le kell gyõzniük a Tisza-partiakat.
„Természetesen mindenki arra készül, hogy a harmadik mérkõzésen lezárjuk ezt a küzdelmet. Ugyanúgy hangolunk a csütörtöki meccsre is, mint az elsõre, ugyanazzal a mentalitással” – fogalmazott a Fino válogatott ütõje, Bozóki Bence.
A Fino – Szolnok bajnoki elõdöntõ harmadik felvonása csütörtökön 18 órakor kezdõdik a városi sportcsarnokban. A belépés pedig ezúttal is ingyenes.

Hozzászólások