Szombaton 18 órától folytatódik a férfi röplabda-bajnokság Dág – Fino Kaposvár elõdöntõje. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc elsõ felvonását a várakozásoknak megfelelõen a címvédõ nyerte, a Komárom-Esztergom megyeiek otthonában azonban minden bizonnyal nagyobb lesz a csata a gyõzelemért.

A csütörtök esti találkozón a tartalékos dágiak csak a második játszmában tudták tartani a lépést a kaposváriakkal, de abban bíznak, hogy saját otthonukban, immár minden bizonnyal Jánossyval és Koch Normannal a soraikban, máshogy alakul majd a meccs forgatókönyve.
– Úgy érzem, kicsit döcögõs volt a mérkõzés, de végül hoztuk a kötelezõt, és megtettük az elsõ lépést a döntõ felé vezetõ úton – mondta a lefújás után a Fino válogatott játékosa, Németh Ferenc. – A szombati találkozó nehezebb lesz, sokkal nagyobb ellenállásra számítok, mint most.
A másik elõdöntõben a Kecskemét került elõnybe, miután izgalmas összecsapás végén 3-2-re verte a Kazincbarcikát. Az a párharc valószínûleg tartogat még fordulatokat.

Hozzászólások