Idén immár kilencedszer adják át a Prima somogyi díjakat. Tíz személy neve szerepel a listán, jövõ hétig lehet voksolni a jelöltekre.

A Fino Kaposvár SE sikerkovácsa, Demeter György neve is szerepel a megyei Prima-jelöltek listáján. A közönség október 14-én délig szavazhat a vosz.somogy@t-online.hu e-mail címen, illetve személyesen vagy levélben a VOSZ-központ címén (7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 50.)
Lényeges tudnivaló: egy címrõl egy szavazatot fogadnak el. Az a jelölt kapja a 250 ezer forintos közönségdíjat, akire a legtöbben szavaznak. A zsûri így kilenc jelölt választja ki a három Prima-díjast, õk személyenként nettó egymillió forintot kapnak. Az ünnepélyes díjátadó gálaestnek jövõ csütörtökön este a Csiky Gergely Színház ad otthont.

Demeter György röplabdaedzõ. A kecskeméti kertészeti fõiskolán és budapesti testnevelési egyetemen tanult. Kiemelkedõ eredményei játékosként: Európa-bajnokság 8. hely, magyar bajnok, kétszeres török kupa második. Egyesületi vezetõedzõ Kaposváron, korábban Törökországban és Kazinbarcikán is dolgozott. Legjobb eredményei edzõként: tizenegyszeres magyar bajnok, illetve többszörös Magyar Kupa-gyõztes, Balkán, továbbá Török-kupa gyõztes. Tizenkétszer választották az év edzõjének.

Tisztelt röplabdabarátok! Aki egyetért a jelöléssel, támogassa szavazatával Demeter mestert. Köszönjük!

Hozzászólások