Ahogy kezdte, úgy fejezte be a 2014/2015-ös évad elsõ szakaszát a Fino férfi röplabdacsapata. A kaposváriak a pénzügyõr otthonában arattak magabiztos, 3:0 arányú gyõzelmet, így imponáló fölénnyel, veretlenül vezetik a bajnokságot.

– Úgy játszottunk, ahogy kell: a fiúk az elsõ perctõl kezdve odafigyeltek, és a mérkõzés végéig kitartott ez a koncentráció – fogalmazott Demeter György vezetõedzõ. – Örülök neki, hogy esélyeshez méltóan teljesítettünk, így nem tettük nehézzé magunknak az óév utolsó tétmérkõzését. Ezzel a gyõzelemmel szeretnénk kellemes ünnepet kívánni szurkolóinknak, és nagyon bízunk benne, hogy sok örömben lesz részünk a 2015-ös folytatásban is.

A kaposvári játékosok megkezdték jól megérdemelt pihenõjüket. Az elõttünk álló napokban egyéni edzésterv alapján azért dolgozniuk is kell egy kicsit, de a közös munka csak január elején kezdõdik újra. A kaposváriakra újabb bajnoki találkozók várnak a folytatásban, illetve a hónap második felében a Challenge Kupában lépnek pályára a szerb Crvena zvezda ellen. A nyolcaddöntõ párharc elsõ felvonását a kaposvári városi sportcsarnokban vívják meg a felek, egy héttel késõbb pedig Belgrádban dõl el a továnbbjutás sorsa.

Hozzászólások