A hosszú hétvégén két fontos bajnoki találkozó vár a Fino férfi röplabdázóira: a négy forduló után veretlen kaposváriak pénteken 17 órakor Dunaújvárosban lépnek pályára, vasárnap 18 órakor pedig a dágiakat látják vendégül a városi sportcsarnokban. A cél egyértelmû: mindkét találkozón a három pont megszerzése.

Nagyszerûen kezdte az új évadot a Fino, hiszen a kötelezõk mellett a Kecskemét elleni idegenbeli rangadót is megnyerte. Az elõttünk álló hétvégén tovább szaporíthatják a gyõzelmek számát.

„A Dunaferr megfiatalodott csapattal vágott neki az új évadnak, és biztos vagyok benne, hogy saját otthonukban mindent megtesznek majd azért, hogy meglepjék soros ellenfelüket. Mi azonban gyõzni szeretnénk Dunaújvárosban, két nappal késõbb pedig a hozzánk hasonlóan veretlen és ugyanolyan szettaránnyal álló dágiakat is szeretnénk felülmúlni. Jó hír, hogy mindenki egészséges” – mondta honlapunknak Demeter György vezetõedzõ.

A Dág pénteken rangadót játszik a bajnok Kecskeméttel, vasárnap pedig a kaposvári városi sportcsarnokban lép pályára. (Vasárnap egyébként kettõs mérkõzés lesz: 15 óra 30 perckor kezdõdik a Diamant-lányok Jászberény elleni összecsapása, 18 órától pedig a Fino meccs.) Reméljük, Bagicsék újabb neve mellett hat gyõzelem áll majd a hétvégi dupla forduló után.

Hozzászólások