Érdekes hét elé néz a Fino férfi röplabdacsapata: a kaposváriak néhány napon belül háromszor is megmérkõznek a fõvárosi Pénzügyõr gárdájával. A Magyar Kupa negyeddöntõje mellett bajnoki összecsapás is vár a fiúkra.

A Dunaferr elleni nyolcaddöntõ után máris a negyeddöntõ következik a magyar Kupában, és a címvédõ somogyiak természetesen esélyesként várják a Pénzügyõr elleni párharcot. Az elsõ mérkõzést szerdán este fél 9-tõl játsszák a fõvárosban, a visszavágót pedig vasárnap 11.30 órai kezdettel a kaposvári városi sportcsarnokban. A hét utolsó napján aztán újra farkasszemet néz egymással a két alakulat, ugyanis 17 órától a bajnoki meccset is lejátsszák a fiúk…
– Szeretnénk bejutni a legjobb négy közé a kupában, és már az elsõ mérkõzésen is a gyõzelem a célunk – mondta honlapunknak Demeter György vezetõedzõ. – Az õszi bajnoki találkozónk nem volt könnyû a Pénzügyõr otthonában, de ha odafigyelünk és a saját játékunkat játsszuk, nem lehet gond. A két kupameccset szokatlan idõpontokban vívjuk meg, de bízom benne, hogy ez sem zökkenti majd ki a társaságot.
A Fino keretében lényegében mindenki játékra kész. Deák felépült húzódásából, és némi kihagyás után Rása is újra hadra fogható.

Hozzászólások