Nem mindennapi sorozatot folytatna újabb sikerrel a Fino férfi röplabdacsapata az óesztendõ utolsó mérkõzésén. A kaposváriak a szezon elsõ meccs óta õrzik veretlenségüket, és egymás után 17 találkozót nyertek meg.

A fõvárosban zárja az óévet a Fino férfi röplabdacsapata. A listavezetõ kaposváriak szombaton 6 órakor lépnek pályára az újonc Pénzügyõr otthonában.

Itthon és idegenben egyaránt verhetetlen a Fino az új évadban. A kaposvári férfiröplabdázók egymás után 17 mérkõzést vívtak meg sikerrel, és többek között Tiranában, Kecskeméten és Kazincbarcikán is nyerni tudtak. Ráadásul saját pályájukon, a városi sportcsarnokban még szettet sem vesztettek. A Demeter-legénység kedden este, a Kazincbarcika legyõzésével jutott be a Magyar Kupa elõdöntõjébe. Az év végi pihenésre azonban még várni kell egy kicsit: a Fino szombaton 16 órakor a hatodik helyen álló Pénzügyõr otthonában lép pályára. Az újonc fõvárosiak eddig várakozáson felül teljesítettek az NB I-ben.

– Nem is biztos, hogy a meccs lesz nehéz, hanem az, hogy magunkat leküzdjük. Szeretnénk szépen befejezni ezt a féléves teljesítményt, mert szerintem szépen teljesítettünk a bajnokságban és a kupában is, valamint a nemzetközi porondon is – fogalmazott csapatunk fiatal játékosa, Bozóki Bence.

– Nincs még vége az évnek, és jól tudjuk, hogy a soron következõ mérkõzésen ugyanúgy oda kell figyelni és jó teljesítményt kell nyújtani, ha eredményt akarunk elérni. A cél egyértelmûen a gyõzelem – tette hozzá Demeter György vezetõedzõ.

Hozzászólások