Osztrák ellenfelét megverte, a házigazdától viszont kikapott a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata a szlovéniai Muraszombaton rendezett nemzetközi felkészülési tornán. Demeter György vezetõedzõ elégedett volt a látottakkal.

A kaposváriak elsõ mérkõzésükön egy szoros szettet követõen magabiztosan verték meg a Mózer Zoltánnal felálló osztrákokat, majd rögtön következett a házigazdák elleni találkozó, ahol a jó kezdés után fokozatosan fogyott el a lendület.
„Elégedett vagyok a látottakkal, a fiúk sok mindent visszaadtak abból, amit az edzéseken gyakoroltunk, és amit elõzetesen megbeszéltünk. A második mérkõzés közben már látszott, hogy fáradunk, de itt is jól küzdöttünk az utolsó pontig. Az új igazolásaink közül Bagics Balázs szépen teljesített, a fiatal Rása Alex pedig végigjátszotta az elsõ meccset. Egy centert még szeretnénk szerzõdtetni; remélem, a jövõ héten pont kerülhet a dolog végére.”
A Fino legközelebb a jövõ szerdán lép pályára, ugyancsak a muraszombatiak ellen.

Az eredmények:
Fino Kaposvár – UVC Holding Graz 3-0 (27, 13, 18)
Fino: Magyar B., Bagics B., Juhász P., Németh F., Rása, Vajda. Csere: Deák (libero). Vezetõedzõ: Demeter György.

Fino Kaposvár – Panvita Pomgrad 1-3 (21, -26, -22, -17)
Fino: Magyar B., Bagics B., Juhász P., Németh F., Bozóki, Vajda. Csere: Deák (libero), Tóth I., Rása. Vezetõedzõ: Demeter György.

Hozzászólások