Szakmai értékeléssel és közös ebéddel egybekötött évzárót tartott a Fino Kaposvár SE a névadó támogató Fino-Food Kft. székhelyén, a kaposvári Izzó utcában.

A megjelent játékosokat, edzõket és vezetõket az egyesület elnöke, Egyed László köszöntötte, majd Laszczik Iván elnökségi tag értékelte az elmúlt hónapok eseményeit. A klub korábbi vezetõedzõje és elnöke kiemelte: a csapat tagjai a 2012/2013-as évadban megkapták a lehetõséget arra, hogy újra bizonyítsanak a nemzetközi porondon, és összességében elégedettek lehetünk az eddigi szerepléssel. A remek csapatokat felvonultató Közép-európai Ligában nem a helyezés a fontos, hanem az, hogy az együttes tagjai fejlõdjenek és minél több tapasztalatot szerezzenek. Az igazán komoly feladat a folytatásban vár a társaságra, ugyanis egyértelmû cél a címvédés a bajnokságban és a kupában is.
Laszczik Iván értékelése után dr. Borbély Csaba elnökségi tag jóvoltából egy nagyszerû mérkõzés-fotókkal gazdagon illusztrált összeállítást tekinthettek meg a megjelentek, ezt követõen a finom ebéd elfogyasztása zárta a közös programot. A fiúk még ezután sem tértek pihenõre, ugyanis Demeter mester péntek délután és szombaton délelõtt is edzést vezényel nekik.

Hozzászólások