Magyar bajnoki elõdöntõre készül a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata. Demeter György tanítványai mindent bevetettek az elmúlt napokban, hogy sikerrel vegyék a MAFC elleni párharcot. A fiúk még egy walkenergie edzésre is ellátogattak a Fitness Arénába. A három gyõztes mérkõzésig tartó elõdöntõ elsõ találkozóját csütörtökön 18 óra 30 perckor rendezik a kaposvári Városi Sportcsarnokban.

Ügyesen haladnak a cél felé a Fino röplabdázói. A Sümeg elleni negyeddöntõ nem jelentett akadályt Geigeréknek, és most itt az újabb feladat a fõvárosi MAFC gárdája ellen. A fiúk keményen készülnek erre a párharcra is. A jó erõnlét érdekében még egy walkenergie-órát is beiktattak az edzésprogramba: a szemmel láthatóan jó erõben lévõ Fino játékosokra tartalmas 50 perc várt a Fitness Arénában. A fiúk rendkívül hasznosnak találták a tréninget. Szerintük a robbanékonyságot és a dinamikát is fejleszti a walkenergie, emellett pedig kiváló izomerõsítõ is.
A Fino Kaposvár hazai környezetben kezdi meg a három gyõztes mérkõzésig tartó párharcot, méghozzá csütörtökön 18 óra 30 perces kezdettel. Ezt követõen szombaton a fõvárosban, majd kedden, újra hazai környezetben lép pályára együttesünk.
A belépés ingyenes, várjuk szurkolóinkat!

Hozzászólások