Az augusztusi pécsi felkészülési emléktorna megnyerése után Szlovéniában játszott újabb edzõmérkõzést a Fino férfi röplabdacsapata. A rekordbajnok kaposváriak az élvonalban szereplõ Muraszombat otthonában léptek pályára, és nagy csata végén, 3:1 arányban maradtak alul.

– Az elsõ és a harmadik szett szoros volt, a második játszmában a hazai csapat egy jó nyitássorozattal elhozott, és már nem tudtuk utolérni – mondta honlapunknak Demeter György vezetõedzõ. – A negyedik játékrész végén mi örülhettünk, így alakult ki a 3:1-es eredmény. A legfontosabb cél az volt, hogy játsszunk, és szokjanak össze minél jobban a feladók és az ütõk, ugyanis a széleken új emberek szerepelnek a csapatunkban. Egy jól összeszokott együttessel küzdöttünk, így a mérkõzés jól szolgálta a felkészülésünket. Szabó Barna kisebb ujjsérülése miatt nem játszhatott, a többiek viszont pályára léptek a találkozón.
A Fino szerdán a horvát Eszék otthonában játszik újabb nemzetközi mérkõzést, a felkészülés további programja még formálódik. Mindenképpen sokat számít majd, hogy a tervek szerint a csapat a jövõ héttõl már újra a városi sportcsarnokban edzhet majd; annak ellenére, hogy a külsõ munkálatok folytatódnak a létesítményen. A kaposváriak meghívást kaptak egy októberi, németországi tornára is, amelyet Molnár Dávid klubja, a Bühl rendez majd.

Hozzászólások