Az új szezon elsõ rangadója vár a Fino Kaposvár NB I-es röplabdacsapatára vasárnap délután a városi sportcsarnokban. A somogyiak emlékezetes párharcot vívtak a Pénzügyõrrel az elõzõ bajnokság fináléjában, és a fõvárosiak várhatóan ezúttal sem feltett kézzel érkeznek majd egyik nagy riválisuk otthonába.

Bajnokhoz méltóan kezdte az új évadot a Fino: a fiúk elõbb hazai pályán a Debrecent, majd idegenben a Dunaferrt gyõzték le gond nélkül, 3:0 arányban, a Pénzügyõr elleni nagy rangadó elõtt pedig Németországban szerepeltek nemzetközi tornán. A Bühlben rendezett viadalon a kaposváriak a házigazdáktól és a Rottenburg gárdájától is 3-0-ra kaptak ki.
„Németországban, sajnos az elsõ meccs elsõ játszmájában kisebb bokasérülést szenvedtem, így nem játszottam túl sokat, de az kiderült, hogy ott más röplabdát játszanak – mondta honlapunknak a kaposváriak 20 esztendõs, válogatott feladója, Keen Cameron. – Hasznos volt a részvételünk, számos tapasztalattal gazdagodtunk, és most már a Pénzügyõr ellen készülünk. A fõvárosiak ebben az évadban is jó erõket vonultatnak fel, nem becsüljük le õket, és annak ellenére, hogy a bajnokság elején járunk, jó mérkõzésre, valamint természetesen gyõzelemre számítok.
A fõvárosiak szép sikerrel kezdték a 2017/2018-as évadot, hiszen hazai pályán, hátrányból fordítva, 3:2 arányban megverték a Kecskemétet. A folytatásban a Sümeget is két vállra fektették, legutóbb azonban meglepõen sima vereséget szenvedtek a Vegyész RC Kazincbarcika csarnokában. A Pénzügyõr keretében régi ismerõsöket is találhatunk: Bagics Balázs és Rása Alex korábban a kaposváriakat erõsítette.
A szezon elsõ nagy rangadója vasárnap 17 órakor kezdõdik a városi sportcsarnokban. A belépés ingyenes.

Hozzászólások