Nincs még vége a nehéz idegenbeli sorozatnak: a hétvégén újabb külföldi mérkõzés vár a Fino csapatára a férfi röplabda Közép-európai Ligában. A kaposváriak a sorozat kilencedik fordulójában az osztrák Posojilnica Aich/Dob vendégei lesznek. A találkozó szombaton 19 órakor kezdõdik.

Ilyen a sors(olás): a magyar bajnok együttes pontosan egy hónapja játszott utoljára hazai mérkõzést, és a szurkolóknak még két hetet kell várniuk arra, hogy újra a városi sportcsarnokban lássák kedvenceiket… Szombaton újabb nehéz idegenbeli találkozó következik, méghozzá az állandó Közép-európai Liga résztvevõnek számító Posojilnica ellen. Az osztrákok négy gyõzelemmel és négy vereséggel az ötödik helyen állnak, és saját otthonukban gyõzni szeretnének. A Fino célja nem csak a tisztes helytállás, a fiúk most már szeretnének egy bravúrt is elérni.

– A nyáron eléggé kicserélõdött a csapatunk, de úgy gondolom, a vereségek ellenére jól játszunk a mérkõzéseken, és jó úton haladunk a gyõzelmek felé – mondta honlapunknak a kaposváriak liberoja, Dömötör Lajos. – A Posojilnica csapatával az elsõ körben ötszettes mérkõzést játszottunk, és hiába vezettünk 2-0-ra, végül kikaptunk. Azt hiszem, idegenben is van esélyünk a gyõzelemre, és ha jól játszunk, megszerezhetjük a második gyõzelmünket. Ha az alapjátékunk jó lesz, akkor nyerni fogunk.

Hozzászólások