A Somogy Megyei Közgyûlés és a Somogy Megyei Sportszövetség hagyományos választásán, a felnõtt férfi kategóriában a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapatának válogatott ütõje, Geiger András érdemelte ki az április legjobb somogyi sportolója címet.


A kaposvári férfi röplabdacsapat áprilisban története 14. magyar bajnoki címét ünnepelte. A csapat a fináléban egymás után háromszor verte meg a nagy rivális kecskemétieket, így végül hazai pályán hódította el az újabb aranyérmet. A sikerbõl ezúttal is nagy részt vállalt a csapatkapitány, Geiger András, aki jól teljesített a pályán, ráadásul összefogta a pályán a fiatal együttest. Geiger tavaly nyáron tért haza, és újból bajnok lett. A 33 esztendõs játékos a díjátadáson elmondta: jól döntött, amikor hazaköltözött feleségével, és napjainkban már nem csak a sportpályafutását egyengeti, hanem munkába állt, és szeretne minél jobban beilleszkedni a civil életbe is.

Geiger András a Balatonföldvári Spartacus VE Európa-bajnok vitorlázó repülõ hollandi párosát, Majthényi Szabolcsot és Domokos Andrást, az MG Produkt Kaposvári AC duatlon-triatlonversenyzõjét, Bozsó Zoltánt és a Kaposvári Sportiskola úszóját, Dudás Dánielt elõzte meg a szavazáson, és a Vármegyeháza dísztermében vehette át a díjat és a vele járó ajándékokat. Gratulálunk!


Hozzászólások