Vasárnap délután vívja az új bajnoki évad elsõ tétmérkõzését a Fino férfi röplabdacsapata. A rekordbajnok kaposváriak 17 órakor fogadják a Debrecent a városi sportcsarnokban, elõtte pedig – 14 óra 30 perctõl – NB II-es összecsapáson mutatkoznak be a juniorok.

A versenykiírások változásai miatt az új évadban a juniorok a felnõtt NB II-es bajnokságban játsszák le az alapszakasz küzdelmeit, és a Kaposvári Röplabda Akadémia-Fino alakulata a Gyõr ellen mutatkozik be a sportcsarnokban. 17 órától aztán a bajnokcsapatot is a pályára szólítják, és nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy kijelentsük: gyõzelemmel rajtol majd a Demeter-legénység. Az ellenfél az a Debrecen lesz, amelynek az idén sem lehetnek vérmes reményei, így a somogyi megyeszékhelyen is a tisztes helytállás lehet a fõ célja. A DEAC a múlt héten, 3-0-s vereséggel mutatkozott be saját otthonában, a Kazincbarcika ellen, és a három szettben összesen 30 pontot gyûjtött. A tavalyi szezonhoz képest csökkent a debreceniek keretlétszáma, a kezdõ csapatból távozott a feladó, az átló és egy szélsõ ütõ. Helyettük érkezett feladó posztra a kazincbarcikai nevelésû Pallós Gergõ, és ütõ posztra a korábban MAFC-ban játszó Kusnyér Gergõ.
A Fino célja az új évadban is a címvédés, és a hosszú út elsõ lépését vasárnap teheti meg a társaság. Kezdés 17 órakor, a belépés ingyenes, tisztelettel várjuk szurkolóinkat!

Hozzászólások