Az újesztendõ elsõ hazai mérkõzésére készül a Fino férfi röplabdacsapata. A bajnok és kupagyõztes kaposvári együttesére egy papíron könnyebb összecsapás vár a hetedik helyezett Sümeg ellen szombaton 14 órától a városi sportcsarnokban.

Továbbra sem talál legyõzõre a Fino Kaposvár röplabdacsapata. Demeter György tanítványai az újesztendõt a MAFC otthonában kezdték, ahol az elsõ szettet leszámítva, végig uralták a mérkõzés alakulását, így továbbra is hibátlan eredménysorral állnak a tabella élén.
„A MAFC csapatát nem szabad lebecsülni, fõleg amikor otthon játszanak, mert otthon mindig egy kicsit jobban felszívják magukat, és többet tudnak kihozni magukból, mint idegenben. Jól játszottak, a feladóik ügyesen osztogatták a labdákat. Annyi volt még nekünk, ami hátráltató volt a mérkõzés elõtt, hogy sok volt a sérültünk, nem tudtunk teljes kerettel edzeni. Ez azért nehezítette a felkészülést, és ne feledjük, hogy a több hetes szünet után ez volt idén az elsõ meccsünk” – értékelte a jól sikerült évnyitót válogatott feladó-átlónk, Németh Ferenc.
A Pénzügyõr elleni, december 13-i bajnokit követõen pedig ismét hazai pályán szerepelnek a fiúk. Szombaton a hetedik helyezett sümegiek látogatnak a városi sportcsarnokba, akik ellen továbbra is a 100%-os mérleg megõrzése lehet a legfõbb cél.

„Gyõzelemre számítok. Az egyik nagy dolog, amit szeretnénk elérni, az az, hogy az alapszakaszt veretlenül nyerjük meg. A Sümeg elleni mérkõzést azért is szeretnénk megnyerni, mert ebben az évben ez lesz az elsõ mérkõzésünk itthon, és szeretnénk kiszolgálni a közönséget” – tette hozzá Németh.
A sérültek állapota valamelyest javult, Bagics Balázs azonban továbbra is kényszerpihenõjét tölti fájó válla miatt. A Fino-Sümeg találkozó szombaton 14 órakor kezdõdik, a belépés ingyenes.

Hozzászólások