A bajnoki elõdöntõ elsõ mérkõzését még elvesztette, azóta azonban kézbe vette az irányítást, és már 2-1-re vezet az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban a Fino férfi röplabdacsapata. A 18-szoros bajnok kaposváriak csütörtökön 18 órától, a városi sportcsarnokban le is zárnák a küzdelmeket.

A kaposváriak kellemes meglepetésre 3-0-ra nyertek kedden este, így már csak egy lépés választja el õket attól, hogy újra bejussanak a fináléba.
„Ellenfelünk ezen a mérkõzésen sokat hibázott, mi viszont fegyelmezetten, taktikusan játszottunk, és végig kézben tartottuk a mérkõzés irányítását – fogalmazott Demeter György vezetõedzõ. – Tudjuk, hogy nehéz csata vár ránk csütörtökön, de bízunk benne, hogy a közönségünk elõtt újra jól és eredményesen teljesítünk majd.”
„Kecskeméten ezúttal keveset hibáztunk, jól mûködött a nyitásfogadásunk, Keen Cameron jól osztotta el a labdákat, és így eredményesen is tudtunk támadni – mondta Nagy József, a Fino válogatott centere – Mindig a következõ labdamenetre, pontra koncentráltunk, s még az is belefért, hogy a harmadik, utolsó játszma végén kicsit kiengedjünk. Amikor vége volt a meccsnek, igazából akkor tudatosult bennünk, hogy mennyire megvertük a Kecskemétet. Azon vagyunk, hogy csütörtökön, hazai pályán bebiztosítsuk a döntõs szereplést, aztán majd megpályázzuk a bajnoki címet!”
A párharc negyedik mérkõzése csütörtökön 18 órakor kezdõdik a városi sportcsarnokban, a belépés ingyenes. A másik ágon a Vegyész RC Kazincbarcika már döntõs, miután egymás után háromszor is felülmúlta a fõvárosi Pénzügyõr legénységét.

Hozzászólások