Nincs megállás: a csütörtök esti nemzetközi kupamérkőzés után a hétvégén két idegenbeli bajnoki találkozó vár a Fino röplabdázóira. A rekordbajnok kaposváriak szombaton 16 órakor Szolnokon, vasárnap 16 órakor pedig Debrecenben lépnek pályára.

  

A papírforma mindkét mérkőzésen kaposvári sikert ígér, ugyanis hazai környezetben a Tisza-partiakat és a hajdúságiakat is sikerült már megverni. Természetesen jól tudjuk, hogy idegenben mindig oda kell figyelni, és a sok utazás okozta fáradtság sem a mi malmunkra hajtja a vizet. A szebb napokat is látott Szolnok az új évadban még nem nyert meccset, hatszor is vesztesen jött le a játéktérről. Más a helyzet Debrecenben: a Bagics Balázzsal és Tóth Andrással megerősített együttes harcban áll a felsőházi tagságot jelentő harmadik helyért a csoportban, és sokat tesz is azért, hogy elérje céljait. A DEAC Kaposváron is okozott meleg perceket a Finonak, és vélhetően saját otthonában mindent megtesz majd a bravúr érdekében.

Szeretnénk sikerrel szerepelni a hétvégén – fogalmazott Demeter György vezetőedző. – A fő célunk, hogy megőrizzük csoportunk első helyét, ehhez hozni kell a ránk váró két találkozót is.

Hozzászólások