Bemutatkozik csapatunk a Magyar Kupában, mégpedig október 24-én a TFSE csapata ellen. Mivel az összesorsolt csapatok nem egy osztályban játszanak, ezért egy mérkőzésen dől el a továbbjutás, az összecsapás az alacsonyabb osztályban játszó együttes otthonában kerül megrendezésre. Ellenfelünkről keveset tudunk annak ellenére, hogy van közös múltunk, hiszen legutóbb 2011-ben, november 22-én a Magyar Kupában már összecsapott a két együttes, akkor – a papírformának megfelelően – 3:0-ra hoztuk a mérkőzést.


A TFSE csapata

Ellenfelünk a Budapest Bajnokság I. osztályában játszik, az októberben indult bajnokságukban két fordulón vannak már túl: először idegenben verték az Óbudai Egyetem-Kandó SC-t 3:1-re, majd otthon 3:0-ra győzték le a RUNKIL SE csapatát, így 100%-os teljesítménnyel vezetik a tabellát.

Demeter György vezetőedzőnk nyilatkozata:
„A Sümeg után ismét idegenbeli mérkőzésre készülünk, ahol 100%-osan kell koncentrálnunk, mert egy mérkőzésen dől el a továbbjutás sorsa, nem engedhetünk meg semmilyen könnyelműséget. A játékosok a hosszú hétvégére pihenőt kaptak, amely ma délutánig tart, ma már lesz egy labdás edzésünk, holnap délelőtt pedig kondi edzés vár a csapatra. Remélem ma mindenki egészségesen tér vissza, de az már most biztos, hogy Vajda Tamás hátsérülése nem jött rendbe, így rá nem számíthatok az összecsapáson.”

Hozzászólások