Hazai pályán zárja a férfi röplabda NB I. alapszakaszát a Fino Kaposvár. Demeter György tanítványaira az utolsó körben egy igazi rangadó vár, hiszen a legnagyobb honi rivális, a Kecskemét látogat a somogyi megyeszékhelyre. A két csapat rangadója csütörtökön 17 órakor kezdõdik a Városi Sportcsarnokban.

Egy fordulóval az alapszakasz vége elõtt magabiztosan, hat ponttal áll a Fino a férfi NB1-es bajnokság élén. A kaposváriak hazai pályán eddig hibátlanul szerepeltek, és ezt a jó sorozatot a Kecskemét ellen sem szeretnék megszakítani.
„Volt azért egy-két nehéz mérkõzés menet közben, saját otthonában a Kecskemét és Barcika nem adta könnyen magát, de végül nyerni tudtunk. Sajnos Dágon volt egy kisiklásunk, de úgy érzem, a csapat kihozta magából a maximumot. Várjuk a Kecskemétet, teljes erõbedobással készülünk, és reméljük, hogy sikerül is megverni õket” – mondta honlapunknak a Fino fiatal játékosa, Bögöly Gábor.
A végsõ cél természetesen idén is a bajnoki cím megszerzése lehet Bögölyék
A két csapat legutóbb a Magyar Kupa érdi fináléjában találkozott egymással. Akkor a somogyiak örülhettek a 80 perces ütközet végén, amiért most várhatóan szeretnének visszavágni a vendégek. A Fino Kaposvár – Kecskemét bajnoki rangadó csütörtökön 17 órakor kezdõdik a Városi Sportcsarnokban. A belépés ezúttal is ingyenes.

Hozzászólások